Kan du føle, at dine benmuskler begynder at give efter for alderen, hvis blæsten vokser sig hidsig på cykelturen om morgenen? hvis du har bakset dig op ad lange bakker, bliver du eventuelt hyppigt tæt på at falde om? At det kan være på tide at opgive den morgenlige tur på cykel plus i stedet vælge træng offentlig transport og en forurenende personbil, har du evt. overvejet. En smart elcykel – til alt held er her en meget sundere mulighed!

elcykel og racercykler

En cykel med en lille elektrisk motor, som vil give dig et lille skub fremad, ender du med med en elcykel. Du bør nu på samme tid træde i pedalerne, så der bliver næppe årsag til at være bange for, at du helt kommer ud af form. Noget simplere virker hverdagen simpelthen. Anvendende el cykler kan du derfor være garanteret, at ingen vild vind og slemme bakketoppe er i stand til at få dig ud af kurs.

En anden positiv ting ved el cykler vil være, at den ej er CO2-udledende. At tænde den elektriske motor, når du har brug for lidt hjælp, behøver du derfor ej have dårlig samvittighed over. Her findes et utal af el cykler i forskellige udforminger, sådan at du har mulighed for at både købe city-bikes & mountainbikes med elmotor – du behøver af den grund ej være bekymret for at din el cykel ligner et køretøj, som egentlig blev fremstillet til pensionister. Kort sagt, brugende el cykler kan du anskaffe dig en smart cykel, som gør cykelturen mindre anstrengende uden at forurene.

Af den årsag at jeg har tænkt mig at bruge penge på en af de seje racercykler, som de professionelle cykelryttere har, tager jeg ud og prøver racercykler senere. I ved den der med ganske tynde dæk & et styr, som befinder sig lavt på på cykelstangen, så man kan sidde foroverbøjet på cyklen. Herforuden tror jeg, at jeg også anskaffer mig en ny cykelhjelm, plus den skal være aflang og spids, pga. at sådan en matcher med racercykler. Selvfølgelig skal jeg dertil have noget ordentligt cykeltøj, der er godt at cykle i og samtidig behageligt at have på. På denne hjemmeside, har du mulighed for at finde flotte racercykler.

Farbror er begejstret over, at jeg, langt om længe, som han siger, interesserer mig for cykling, pga. at han nemlig altid har været vild med det samt godt har kunnet tænke sig, at jeg, ligesom ham, syntes godt om det. Vi er begyndt at cykle en masse ture sammen, og det er nogle udmærkede cykelture. Endnu bedre bliver de nok nu, grundet at jeg køber en ny cykel. Han har faktisk en racercykel, men den er med tiden blevet ret medtagen, så han erhverver antageligvis ligeledes en ny en, idet vi skal ud at kigge på racercykler. Han håner mig ofte, af den grund at han kører hurtigere end mig, dermed glæder jeg mig virkelig til, at det er den anden vej rundt. At det kommer til at blive spændende at se på racercykler, håber jeg. Det vil være fordelagtigt for mig at køre på en racercykel, er mit gæt, for den kan opnå meget større fart i forhold til den cykel, jeg ejer nu.