Tilbyder BasisBank kviklån?

Hos Basisbank kan man få alt, hvad man som privatkunde har brug for. Denne låneudbyder tilbyder nemlig både lån, kort og konto samt forskellige opsparings- og investeringsmuligheder. Man kan både få kviklån, privatlån, samlelån og billån.

kviklån

Hvem kan få et lån?

Denne låneudbyder stiller krav til låneudbyderen, og det er krav, man som privatperson skal leve op til, for at man kan få muligheden for at optage et lån. Man skal være i besiddelse af både et CPR-nummer, kontonummer og NemID, og derudover er der også en række andre betingelser, der skal være opfyldt, og de er som følger:

  • Man skal være 18 år eller mere, når man ansøger om et lån.
  • Man skal være bosiddende på en fast adresse i Danmark.
  • Man skal have en fast indtægt.
  • Man må ikke stå i RKI.

Hos Basisbank vil alle ansøgninger gennemgå en kreditvurdering, der er individuel, og det er derfor på forhånd ikke til at sige, hvad der reelt skal til, for at det bliver muligt at låne penge. Der er med andre ord ingen garanti for, at man kan optage et lån hos Basisbank, når man ansøger, men det er til gengæld 100 % uforpligtende. Bordet fanger først, når en eventuelt låneaftale er underskrevet.

Hvilke fordele er der ved at optage et privatlån?

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et privatlån hos Basisbank, og man kan gøre det, uanset hvem man er, og uanset hvor man er. Et lån hos denne låneudbyder fås tilmed til en god pris. Når først man er blevet godkendt til et lån, er mulighederne så godt som uendelige, og man skal som privatperson ikke stille sikkerhed for et lån hos Basisbank. Det giver dermed mange og gode muligheder for det helt almindelige menneske, der ikke ejer store værdier som eksempelvis hus, bil eller båd. Hos denne låneudbyder sparer man også mange omkostninger sammenlignet med andre låneudbydere, når man optager et lån. Hos Basisbank er det muligt at låne et beløb mellem 30.000 kr. og 500.000 kr., som samtidig er deleligt med 1.000. Basisbank stiller ingen krav til at vide, hvad det er, pengene skal bruges på, og derfor kan man netop holde årsagen for sig selv. Nogle mennesker låne penge til en ny computer, smartphone eller tablet, mens det er nyt tøj eller andre goder, der ligger til grund for, at andre vælger at optage et lån. Mange mennesker låner også den dag i dag penge til at tage ud at rejse. Mulighederne er også mange flere end de nævnte, og man bestemmer som sagt helt selv, hvad der ligger til grund for, at man ønsker et lån, når man låner penge hos Basisbank. Hos denne låneudbyder ligger renten på et privatlån på mellem 8,95 % og 14,95 %, og det er dermed en rente i den attraktive ende. Renten er igen afhængig af, hvor mange penge man ønsker at låne, men det er også af betydning, hvor lang en løbetid på lånet, der ønskes. Når man får tilbudt en lånemulighed hos Basisbank, vil den endelige rente fremgå af låneaftalen – og her er det helt op til en selv, om man ønsker at gøre brug af lånetilbuddet eller ej.

Hvis man benytter sig af låneberegneren, der er at finde på Basisbanks hjemmeside, vil man kunne indtaste, hvor mange penge man ønsker at låne, og man vil også kunne bestemme sig for, hvor lang løbetid lånet skal have. Herefter vil man få at vide, hvad den månedlige ydelse for et lån hos Basisbank vil ligge på. Det er altid værd at være opmærksom på, at hvis man optager et lån hos denne låneudbyder, skal man vælge en løbetid på mellem 12 og 180 måneder. Når man har benyttet sig af låneberegneren, vil man også kunne få oplyst alle andre relevante oplysninger om lånet, og der vil her være tale om størrelser som den årlige debitorrente, ÅOP samt det samlede kreditbeløb. Alle priser er vejledende, og de priser, der gældende for den enkelte, vil fremgå af den låneaftale, der fremsendes, når og hvis et lån godkendes. Når man er kommet frem til det beløb, man med sikkerhed ønsker at låne, og man også har besluttet sig for, hvor lang en løbetid der er ideelt for dette lån i forhold til den økonomi, man har, skal man blot klikke på knappen Ansøg her – og så vil man kunne komme i gang med selve ansøgningen om lån.

Hvad er fordelene ved et billån?

Basisbank tilbyder gode og attraktive løsninger, når det kommer til netop billån, og det er uanset, om man er på udkig efter en ny eller brugt bil. Man kan låne et hvilket som helst beløb i hele tusinder mellem 30.000 kr. og 500.000 kr. til den bil, man går og drømmer om. Debitorrenten for et billån vil ligge på mellem 4,95 % og 19,95 % hos Basisbank. Man skal ikke stille sikkerhed for et billån, og hos Basisbank skal man tilmed heller ikke betale en udbetaling, når man skal have sig en ny bil. Der er med andre ord her rigtig gode muligheder – selv hvis man ikke har sparet nogle penge op på forhånd.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Når man har sendt en ansøgning om lån af sted til Basisbank, vil man få svar øjeblikkeligt. At dette svar vil det fremgå, om man kan låne penge eller ej.

Hvornår kan man få udbetalt pengene?

Pengene vil hurtigt ligge klar, når man har ansøgt om et lån hos Basisbank. Pengene kan nemlig komme til udbetaling med det samme, når først man har underskrevet en låneaftale, og det betyder med andre ord, at man kan få udbetalt pengene senest dagen efter, at man har sendt en låneansøgning af sted. Man skal dog naturligvis blive godkendt til et lån, før man overhovedet kan få nogle penge. Denne låneudbyder udbetaler lån på alle hverdage kl. 14.

Kan man forhøje et lån?

Hvis man ønsker at forhøje et eksisterende lån, skal man tage kontakt til Basisbank. Mulighederne foreligger nemlig, men der er ingen garanti for, at det kan ske. Hvis man ønsker at høre om de muligheder, der er, skal man enten ringe eller skrive til Basisbank.

Kan man indfri sit lån før tid?

Man kan altid indfri sine lån før tid hos Basisbank, og det er samtidig 100 % omkostningsfrit. Det står også en frit for, om man vil betale mere ind til sine lån, end det er krævet. Man kan altid tage kontakt til låneudbyderen for at forhøre sig om de muligheder, der er.

Hvad er fordelene ved at samle sine lån?

Hvis man samler sine eksisterende lån, som man har andre steder, kan der være mange penge at spare. Det kan sikre både gennemskuelighed og stor luft i økonomien. Man skal som minimum have lån, der samlet set er på 30.000 kr. eller mere, før det er muligt at samle sine lån hos Basisbank. Man kan samle både forbrugslån, billån, kassekredit og kreditkort, og det er nemt at ansøge om at samle de lån, man har. Hvis man samtidig ønsker at søge om at låne flere penge, er det også muligt. Når man ønsker at samle sine lån, har man også friheden til selv at bestemme, hvor lang tid lånet skal tilbagebetales over, og der skal her igen vælges en periode på mellem 12 og 180 måneder. Når man har indtastet de låne, man ønsker at samle, og man også har valgt en løbetid for lånene, vil man få oplyst, hvad den månedlige ydelse vil ligge på hos Basisbank. Man vil også få oplyst, hvor mange penge man vil spare i forhold til den måde, lånene bliver afviklet på på nuværende tidspunkt. Når og hvis man er klar til at samle sine lån, kan man klikke på knappen Ansøg nu, og man vil herefter blive dirrigeret videre.

Hvilke typer af konti og kort tilbydes?

Hos Basisbank tilbydes budgetkonto og lønkonto, og der er også mulighed for at få både MasterCard Debit og Visa/Dankort. En budgetkonto har en årlig pålydende rente på 0,20 %, og det samme har en lønkonto. Man kan bruge både net- og mobilbank til at flytte rundt på sine penge, og man kan betale regninger, overføre penge og oprette faste betalinger. Til lønkontoen er det også muligt at få en kassekredit, og man får altid ét gratis MasterCard Debit eller Visa/Dankort.

Hvilke opsparingsmuligheder tilbydes?

Hos Basisbank kan man oprette en ratepension, som enten kan oprettes som en selvstændig pensionsopsparing eller som et supplement til den helt almindelige pension. Hos Basisbank er det muligt at knytte et gratis depot til ratepensionen, og man kan også vælge at investere pensionsopsparingen i forskellige former for værdipapirer. Hos Basisbank er renten på en ratepension på 1 %.

Hvilke investeringsmuligheder tilbydes?

Alle kunder hos Basisbank har mulighed for at oprette et gratis depot. Man kan via dette depot nemt handle danske aktier, obligationer og investeringsforeninger, og det foregår alt sammen simpelt og nemt via netbanken. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at handle med udenlandske værdipapirer.

Om Basisbank

Basisbank er den danskejede bank, der var den første rene internetbank i Danmark. Denne låneudbyder blev grundlagt i efteråret 2000, og den arbejder på at gøre kundernes hverdag langt nemmere ved at tilbyde finansielle løsninger, der er både enkle og ligetil. Hos Basisbank får man som kunde altid både gode priser og betingelser, og denne låneudbyder giver samtidig muligheden for, at man som privatperson får mulighed for at tænke på alle mulige andre ting end blot det, der har med økonomi og banker at gøre. Låneudbyderen har hovedkontor på Teglholmen i København, og hvis man ønsker at komme i kontakt, kan man møde op på hovedkontorets adresse, men man kan også både ringe og sende en mail, hvis ønskede.